marți, 18 martie 2008

Bux.to lansează un concurs de Paste

Cel mai mare dintre site-urile de dat click pe reclame, bux.to lansează un concurs de Paște, aici mă refer la Paștele catolicilor care este pe 23 martie.
Bux.to oferă 10 premii, acestea constau în pachete de referreri:
- 1 x 500 referreri
- 4 x 100 referreri
- 5 x 35 referreri
Tot ce trebuie să faci este să cauți niște coșulețe cu ouă de Paște ascunse pe site. Dacă reușești să găsești coșulețul cu ouă numără ouăle din centru (acelea care sunt înconjurate de alte ouă) și adaugă-le la total. După accea calculeaza factorial din numărul obținut și apoi înmulțește-l cu 1024. Dacă ai reușit trimite răspunsul aici.
Concursul s-a terminat! Câștigătorii sunt:

1x500 - nipoon
4x100 - haydnscott - retkimora - JuriX - casla1982
5x35 - korbman - UWARRIOR - hagen199 - SK_WOOT - Ninjaxin

Răspunsul era: 1150976745244270284800000
Din păcate se pare că nu a câștigat niciun român. Asta e, mai așteptăm și concursurile viitoare.
Anunțul concursului pe forum
Rezultatul concursului pe forum!

28 de comentarii:

Anonim spunea...

Bro, o intrebare. Merita Bux.To? ai scos ceva din el sau nimik inca, astepti si tu ?

Daniel spunea...

Salut CoCo. Eu cred că merită. Până acum n-am scos nimic, i-am dat cashout pe 4 martie și trebuie să îmi vină banii cam pe la sfârșitul lui aprilie. Nu-i nimic, aștept, însă până atunci scot bani de pe celelalte bux-uri :)

Anonim spunea...

salutare!!
contul meu alertpay Account Status: Pending Account Verification
Cat mai dureaza chestia asta sau daca e nevoie sa le trimiti ceva(prostii de genu poza sau nush ce dovada de plata a unei facturi...ca am vazut ca asha scria pe acolo pe undeva )?

Daniel spunea...

Salut! Chestia asta o să dureze până o să trimiți o copie dupa buletin/permis/pașaport (una din ele) și o copie după factură/extras de cont (una din ele). Le scanezi pe fiecare și le faci upload. Verificarea o să dureze vreo 10 zile lucrătoare.

Anonim spunea...

mai asteptati voi...

Anonim spunea...

ms de raspuns!
Habar nu am daca merge sau nu kestia asta ,dar nu pierd nimic daca incerc....ieri am dat si eu cashout la primii 10$ si astept sa vad cum rezolv cu alertpay-ul sa ii pot primi...daca kiar se poate.Presupunand ca functioneaza kestia asta ce mai ramane de facut apoi pentru a putea sa-ti scoti banii?

Daniel spunea...

Ca să poți scoate banii din AlertPay trebuie sa ai un cont/card la bancă. Transferul din AlertPay în bancă poate dura până la 5 zile lucrătoare. Dacă nu ai cont poți opta pentru a primii banii prin cec. Cecul ajunge la noi cam în 3 săptămâni și comisionul este de 2 $.

Anonim spunea...

cat timp dureaza pana imi accepta transferu de pe bux la alert pay???

Daniel spunea...

La bux.to in TOS scrie ca dureaza 60 zile lucratoare pentru utilizatorii standard si 30 zile lucratoare pentru utilizatorii premium. Adevarul este ca ei sunt cu mult in urma cu platile, asadar acum ei platesc utilizatorii care au dat cashout pe 5 decembrie pentru standard si 15 ianuarie pentru premium. Pentru card regula este aceeasi ca si pentru AlertPay, insa in general vine mai repede.

Anonim spunea...

ok ms daniel .... eu am vreo 59 $ si deasta vraiam sa stiu k am dat cashout acu 1 sapt ms .... si ink o intrebare de pe alert pay pot transfera pe ori ce card mastarcard sau neaparat acel card prezentat de iei ? ms mult

Daniel spunea...

Din AlertPay poti lua banii prin cec (care este in $ si vine cam in 3 saptamani) sau prin transfer bancar (banii vin in cam 5 zile lucratoare). Prin transfer bancar banii se duc direct in contul tau de la banca.

Cardul mastercard este facut de bux.to si nu are nicio legatura cu AlertPay. Acesta este in $ si este administrat de Payoneer. Banii din AlertPay nu se pot transfera pe acest card, sau pe oricare altul. AlertPay nu ofera posibilitatea de a transfera banii direct pe card.

Anonim spunea...

sall all deci am facut 100 $ si as vrea sa stiu si eu cum as putea sai scot care sunt pasi pe care sai urmez pt a intra in posesia banilor plz zicetimi si mie ce si cum mai exact si dak e nevoie las si id de mess alex_the_boss_1990 vreau cat mai multe detali asa ... aps cu pas k ... peste tot am gasit numa chesti scrise in lb engleza si sincer sa fiu nu ma prea pricep ms mult si chiar ast cat mai multe amanunte posibile ce cum unde ? ;)

Daniel spunea...

Salut
Presupun ca esti inregistrat pe bux.to. Ca sa scoti banii intri la My Stats - Cashout/Convert - Convert to cash via AlertPay apoi alegi suma pe care vrei sa o scoti (maxim poti scoate cat ai in cont). Apoi din AlertPay iti iei banii prin Cec sau Transfer bancar.

Anonim spunea...

Salut am si eu o intrebare. Pe alertpay ce cont trebuie sa fac ca sa poata sami trimita banii pe card, trebuie sa fie pro sau primul ca sunt mai multe tipuri.MS

Anonim spunea...

Salutare am citit mai multe comenturi si nu am gasit ce card trebuie sa am pt ca alertpay sa imi trimita banii. Eu am card eliberat de bancpost,Visa, ii bun ? sau trebuie sa fie card international?

Anonim spunea...

Buna tuturor, am gasit un site care merita mai mult efort decat buxurile sau eurovisits. Pe aces site trebuie sa fii serios, cea mai buna parte este ca nu trebuie sa dati clikuri la site ca sa va dea banii. Modalitatea de a va da bani este pe refferer si pe refferii refferilor vostri. Vi se dau mai multe explicatii pe http://www.afaceripro.ro/?cod=cristidoncea.

Daniel spunea...

Salut. Banii din AlertPay nu ii poti trimite direct pe card, ei trebuie trimisi in contul de care apartine cardul prin transfer bancar. La My Profile adaugi banca si dupa aceea urmezi instructiunile de la Withdraw

Anonim spunea...

frate cum trebuie sa procedezi ca sa scoti bani prin alertpay

Anonim spunea...

salut...mi-am facut si eu cont pe bux...si am dat cashout la primii 10 $...cam in cat timp vor sosii banii...si de unde ai pot lua ? ms anticipat :D

Anonim spunea...

http://www.buyas.info/?r=irealyulia

Salut!intrati si voi !peste 500 de linkuri !:) Succes !

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Daniel , totuşi ţi-au venit banii de la bux.to??

Anonim spunea...

poi ma uit la primu post al lui daniel si vad ca ii in luna martie! suntem in oct chiar nov deci DANIEL ai primit sau nu banii?

Anonim spunea...

prima data iti vin banii dupa vreo 7 8 luni...

Anonim spunea...

baieti ! am si eu o intrebare ? dar dupa ce faci cashout, peste cit timp vor veni banii pe alertpay ?

Anonim spunea...

Domnilor si poate Doamnelor ce se intampla?!, v-ati oprit?, mai functioneaza chestia cu platile?, sau e o pierdere de timp cu Bux.to cum se spune pe ale forumuri?
Eu am inceput de cateva luni si abia acum am strans aproape 20 de $, sa continui sau nu?
Cu speranta ca imi veti raspunde va
Multumesc anticipat!
Ada

Anonim spunea...

Ich kann Ihnen empfehlen, die Webseite, mit der riesigen Zahl der Informationen nach dem Sie interessierenden Thema zu besuchen. levitra ohne rezept kaufen cialis generika [url=http//t7-isis.org]cialis rezeptfrei[/url]

Anonim spunea...

Eu din anul 2007 (Iulie mai precis) am strans la Bux.to 2,775$ (doua mii sapte sute saptezeci si cinci) . Astazi mi-am facut un cont si am trimis poze cu buletinul si un extras de cont ca sa pot fi verificat. Stie cineva cam cat timp dureaza ca sa scot toti banii aia ?