vineri, 29 februarie 2008

AlertPay acceptă România

Ce este AlertPay?
Pentru cei care nu știu AlertPay este un serviciu, cu înscriere gratuită, care îți permite să trimiți și să primești bani online; compania este canadiană și a luat ființă la data de 19 iunie, 2005.

Unii oameni spun că AlertPay este o înșelătorie deoarece unele din firmele care colaborează cu AlertPay devin firme fantomă. Oricum, AlertPay este ca o bancă pe internet, așadar nu poate garanta că serviciile firmelor pe care le folosești vor rămâne de încredere. Eu consider că AlertPay este un procesor de plată online destul de bun, iar serviciul de relații cu clienții este unul eficient, răspunzându-mi destul de prompt la email-urile pe care le-am trimis.
Ce este nou?
Din data de 27.02.2008 AlertPay acceptă România pentru transferul bancar. Deocamdată nu se pot transfera bani din AlertPay în contul nostru de la bancă (mai dureaza cam 2-3 săptămâni), dar se pot adăuga.

Ce pot face?
1. Poți trimite sau primi bani de la alt membru. Banii sunt trimiși instantaneu și amândouă parțile vor primi un email de confirmare a plății.
2. Poți trimite bani cuiva care nu este membru. Persoana respectivă va primi un email informând-o că trebuie să primească banii prin AlertPay, trebuind să se înregistreze gratuit la acest serviciu.
3.Poți plăti pentru produse sau servicii online. Odată ce ai dat comanda pe un site de cumpărături online, vei fi transferat automat la serverul securizat AlertPay pentru a confirma plata comenzii. Plata se face instantaneu și amândouă părțile vor primi un email de confirmare.

Este gratuit să trimiți bani, dar în funcție de cont, există o mică taxă atunci când primești bani !

Spune-le și prietenilor și câștigă bani!
Și ei au un program de invitare a prietenilor (referral)
Pentru a invita un prieten:
1.Intră în contul tău AlertPay
2.Click pe eticheta My Profile
3.Selectează link-ul tău personal de invitație pe care îl poți folosi în email-uri, pe site-uri, bannere, etc...
4.De fiecare dată când cineva invitat de tine va crea un cont Premium sau Secured (sau iși va upgrada contul) și tranzacționează cel puțin 250$ (trimiși sau primiți) prin contul AlertPay vei primi 5$. Dacă inviți mai mult de 10 prieteni vei primi câte 10$ pentru fiecare.
5.Bonusul pentru cei invitați îl vei primi după 10 zile.