vineri, 28 martie 2008

Ce mai e nou?

Bux.to
Acest site a avut parte în ultima vreme de multe noutăți. Una dintre cele mai importante este ca pe forumul dedicat acestui site românii au în sfârșit un sub-forum. El se gaseste la Non-English/Eastern Europe/Romania. (pentru a putea ajunge în această secțiune trebuie să vă înregistrați). O altă veste bună de la bux.to este aceea că unii dintre români și-au primit cardul MasterCard. Dupa câte am văzut pe forum se pare primul card primit de un român a fost pe data de 26 martie, adică la 20 de zile după cererea lui. Destul de bine având în vedere că vine de peste ocean și că cererea este destul de mare. Ultima veste bună este că în curând o să beneficiem de avantajele noului script. Se pare că acesta va fi mai sigur, va remedia problemele cu statusul și poate ne vom primii banii puțin mai repede.
AlertPay
Se pare că de câteva luni încoace AlertPay încearcă să fie disponibil în cât mai multe țări de pe glob. Pe lângă acest fapt, în ultimul timp tot mai multe afaceri pe net și magazine online acceptă AlertPay. Deocamdată nu există o listă oficială a magazinelor acceptate, dar după cum se vede pe forumuri, numărul acesta crește pe zi ce trece. Oricum, AlertPay începe să devină un procesator de plăți online care și securitatea tranzacțiilor începe să crească oferind o mai mare încredere utilizatorilor. Apropo de aceasta, de pe data de 25.03.2008, după aproape două săptămâni de așteptare, sunt utilizator verificat.
Celelalte PTC-uri
Site-urile paid to click care s-au impus în ultima vreme sunt: Xclix, Buxmania și Bux3. Să le luăm pe rând.
Xclix a avut câteva zile numărul reclamelor redus la 4+, apoi a revenit la 12+ reclame și a ridicat suma minimă la care se poate face plata de la 5 $ la 10 $. De acest site am fost plătit de două ori într-un interval de timp foarte scurt. Acum aștept să trec de 10 $ pentru a putea cere următoarea plată.
Buxmania.cn a avut câteva zile în care pagina cu reclame nu a mers, dar apoi au cumpărat un server nou și totul a revenit la normal.
Bux3 au avut și ei ceva probleme cu încărcarea paginii de reclame, dar au optimizat-o și acum merge destul de bine. Este un site cu mulți membrii care plătește la fel ca bux.to și are în medie vreo 15 reclame pe zi.
Cam astea au fost noutățiile lunii martie!