luni, 14 ianuarie 2008

Bux.to

Ce este bux.to?
Bux.to este un serviciu nou, inovativ, internațional și gratuit în limba engleză care permite firmelor să obțină mii de potențiali cumpăratori prin punerea reclamelor pe pagina Surf Ads.
Cum funcționează?
Pentru a începe să faci bani trebuie să dai click pe reclamele de la Surf Ads, să aștepți 30 de secunde și apoi primești ori un semn verde (bifat) sau un semn roșu (x). Semnul verde înseamnă că ai caștigat 1 cent sau 1,25 cenți dacă ești utilizator premium, iar X-ul înseamnă că nu ai primit niciun ban pentru vizită. X-ul este afișat atunci când ai deschis mai multe ferestre cu reclame în acelalși timp sau ai dat încă o dată pe aceeași reclamă. Când se întâmplă lucrul acesta nu primești credit. Poți vedea încă o dată reclamele odată ce au trecul 24 de ore.
Câți membri are?
Serviciul are deocamdată 2,5 milioane de utilizatori, dintre care cel puțin 500000 sunt activi în 24 de ore. În fiecare zi pe site se înregistrează cel puțin 5000 de membri noi. Cei de la bux.to lucrează permanent pentru a îmbunătății serviciile atât pentru cei care pun reclame cât și pentru cei care dau click-uri pe ele.
De unde sunt membri bux.to?

Cum se plătește?
Plata se face la minim 10 $ prin AlertPay
Link-uri utile:
Vizualizare reclame
Forum-ul bux.to în limba română