luni, 14 ianuarie 2008

Bux.to

Ce este bux.to?
Bux.to este un serviciu nou, inovativ, internațional și gratuit în limba engleză care permite firmelor să obțină mii de potențiali cumpăratori prin punerea reclamelor pe pagina Surf Ads.
Cum funcționează?
Pentru a începe să faci bani trebuie să dai click pe reclamele de la Surf Ads, să aștepți 30 de secunde și apoi primești ori un semn verde (bifat) sau un semn roșu (x). Semnul verde înseamnă că ai caștigat 1 cent sau 1,25 cenți dacă ești utilizator premium, iar X-ul înseamnă că nu ai primit niciun ban pentru vizită. X-ul este afișat atunci când ai deschis mai multe ferestre cu reclame în acelalși timp sau ai dat încă o dată pe aceeași reclamă. Când se întâmplă lucrul acesta nu primești credit. Poți vedea încă o dată reclamele odată ce au trecul 24 de ore.
Câți membri are?
Serviciul are deocamdată 2,5 milioane de utilizatori, dintre care cel puțin 500000 sunt activi în 24 de ore. În fiecare zi pe site se înregistrează cel puțin 5000 de membri noi. Cei de la bux.to lucrează permanent pentru a îmbunătății serviciile atât pentru cei care pun reclame cât și pentru cei care dau click-uri pe ele.
De unde sunt membri bux.to?

Cum se plătește?
Plata se face la minim 10 $ prin AlertPay
Link-uri utile:
Vizualizare reclame
Forum-ul bux.to în limba română

7 comentarii:

Anonim spunea...

Esti foarte activ pe net ... Dar te rog sa faci un calcul simplu. La 500.000 de vizitatori zilnic, cu 20 de reclame pe zi si 1 cent reclama, asta inseamna ca site-ul face plati de cel putin 100.000 de dolari pe zi. Adica 3 milioane de dolari pe luna. Ca sa functioneze treaba asta, ar trebui incasari cel putin dublu - daca nu si mai mult. Cu 20 de reclame la 100.000 de dolari ies 5.000 de dolari pe ad - atat ar trebui sa plateasca un advertiser ... pe zi. Ma opresc aici cu calculele si iti doresc succese in strangerea de fonduri !

Daniel spunea...

Intradevăr, la prima vedere s-ar părea că site-ul trebuie sa plătească foarte multi bani într-un timp foarte scurt, dar de fapt nu este chiar așa. În primul rând bux.to dă jumătate utilizatorilor din suma primită pentru afișarea reclamelor, în al doilea rând face o grămadă de bani din upgrade-ul utilizatorilor (70$ cu TVA costa upgrade-ul) și din vanzarea pachetelor cu referreri (550$ cu TVA costa pachetul de 500 referreri), iar în al treilea rând o mare parte din utilizatori se opresc din a mai da click-uri înainte de a ajunge la 10$. Apropo, cel puțin 20 de reclame pe zi au doar utilizatorii upgradați.

http://www.paidclick.org/sqip.html spunea...

CASTIGA 50EURO GRATIS ! CLICK PT DETALII! http://www.paidclick.org/sqip.html

http://www.megaconcurs.com/oitza-5326.html spunea...

Your Statistics
# of Website Visits
1592

Your Referral Statistics
# of Referrals (view)
14
# of Referral Website Visits
1857

Additional Credit/Debit
# of Credit/Debit (view)
0.09

Balance Information
Account Balance (cashout)
$ 34.5800
Total Amount Paid
$ 0.0000

am cerut sa imi scoata si mie bani.... dar nimic de anu` trecut pana acu :P asa ca m-am reprofilat ;))
http://www.buxed.info/register.php?r=oitza
mi se pare mult mai convenabil si ca timp si ca "bani"
sau...
http://www.megaconcurs.com/oitza-5326.html
un site unde poti sa castigi garantat un telefon, un ipod, daca ai multi prieteni ;)

Angeloisback spunea...

Best PTC Site actualizate zilnic
**********
http://angelo.freevar.com/
**********



Atentie, Autopay.bux nu plateste.......

Anonim spunea...

how to make flower decorations making sugar paste flowers
bloomers florist tree with yellow hanging flowers florists in northwich how to make rice flower
what do may flowers bring

Anonim spunea...

just stopping by to say hello