vineri, 29 februarie 2008

AlertPay acceptă România

Ce este AlertPay?
Pentru cei care nu știu AlertPay este un serviciu, cu înscriere gratuită, care îți permite să trimiți și să primești bani online; compania este canadiană și a luat ființă la data de 19 iunie, 2005.

Unii oameni spun că AlertPay este o înșelătorie deoarece unele din firmele care colaborează cu AlertPay devin firme fantomă. Oricum, AlertPay este ca o bancă pe internet, așadar nu poate garanta că serviciile firmelor pe care le folosești vor rămâne de încredere. Eu consider că AlertPay este un procesor de plată online destul de bun, iar serviciul de relații cu clienții este unul eficient, răspunzându-mi destul de prompt la email-urile pe care le-am trimis.
Ce este nou?
Din data de 27.02.2008 AlertPay acceptă România pentru transferul bancar. Deocamdată nu se pot transfera bani din AlertPay în contul nostru de la bancă (mai dureaza cam 2-3 săptămâni), dar se pot adăuga.

Ce pot face?
1. Poți trimite sau primi bani de la alt membru. Banii sunt trimiși instantaneu și amândouă parțile vor primi un email de confirmare a plății.
2. Poți trimite bani cuiva care nu este membru. Persoana respectivă va primi un email informând-o că trebuie să primească banii prin AlertPay, trebuind să se înregistreze gratuit la acest serviciu.
3.Poți plăti pentru produse sau servicii online. Odată ce ai dat comanda pe un site de cumpărături online, vei fi transferat automat la serverul securizat AlertPay pentru a confirma plata comenzii. Plata se face instantaneu și amândouă părțile vor primi un email de confirmare.

Este gratuit să trimiți bani, dar în funcție de cont, există o mică taxă atunci când primești bani !

Spune-le și prietenilor și câștigă bani!
Și ei au un program de invitare a prietenilor (referral)
Pentru a invita un prieten:
1.Intră în contul tău AlertPay
2.Click pe eticheta My Profile
3.Selectează link-ul tău personal de invitație pe care îl poți folosi în email-uri, pe site-uri, bannere, etc...
4.De fiecare dată când cineva invitat de tine va crea un cont Premium sau Secured (sau iși va upgrada contul) și tranzacționează cel puțin 250$ (trimiși sau primiți) prin contul AlertPay vei primi 5$. Dacă inviți mai mult de 10 prieteni vei primi câte 10$ pentru fiecare.
5.Bonusul pentru cei invitați îl vei primi după 10 zile.


33 de comentarii:

Anonim spunea...

am si eu o intrebare tot despre alert pay ...in sfarsit am dat upload la documente ...mi le-au acceptat...dar acum cand vreau sa inregistrez un card ..ing ...visa electron ....imi zice asta : The following errors occurred: Invalid card number. The card number provided looks like a Visa, but is invalid ...ce numere trebuie sa introduc ..am bagat cele 12 numere de pe fata cardului grupate cate 4.ce nu e corect ?ms mult

Daniel spunea...

Salut just.bibi
Numarul cardului trebuie introdus la Card number fara spatii intre grupurile de cifre. Apoi trebuie selectata data expirari care este scrisa pe card. La Verification code trebuie introdus codul CW al cardului (acela din partea dreapta de pe spatele cardului). Daca ai introdus toate datele asa cum trebuie verifica la banca daca cardul este in regula. Daca nu este nicio problema cu cardul, ultima solutie este sa trimiti un ticket la support-ul AlertPay si ei te vor ajuta sa rezolvi problema. Succes

michelin spunea...

Puteti cistiga bani pe internet fara oarecare cheltuieli. Lucrul dureaza doar 5-10 minute pe zi.
Ce trebuie sa faceti?
● Sa va deschideti o adresa e-mail numai pt. aceasta activitate
● Acces la internet.
● Card valid (alternativa este sa primiti banii acasa prin check). Va voi explica mai jos pas cu pas ce trebuie sa faceti.
Va faceti mai intai un cont pe www.alertpay.com unde va inrolati cu un card valid si apoi va inregistrati la http://bux.to/?r=aliosha666 unde incepeti sa munciti si sa castigati bani, trecand in revista anumite reclame de pe internet.

Contul deschis pe www.alertpay.com va permite sa inrolati un card valid accesand sectiunea „My profile” si apoi „Add”, dupa care urmati pasii corespunzatori prin completarea datelor referitoare la card, banca la care e deschis si altele. Este important sa faceti acest lucru, deoarece banii castigati pe situl www.bux.to vor fi virati la cerere pe acest card deschis la AlertPay. E bine sa va inregistrati si la alertpay.com si la bux.to cu aceeasi adresa de email.
Cand faceti contul pe bux.to sau pe celelalte site-uri prezentate mai jos, inscrierea pe aceste situri se va face accesand linkurile speciale de mai jos si apasand apoi pe butonul “Register” sau “Join” sau “Sign up”. Daca la inscriere nici o persoana nu e indicata ca referrer, fiecare site va considera noul intrat ca independent si nu-l va introduce in acest sistem de castiguri (deci nu va avea de castigat nici cel care a transmis acest material, nici cel care se inscrie). De aceea, trebuie sa completati la inscriere, in casuta refferer (in caz ca nu apare deja), numele refferer-ului respectiv, e ceea ce apare in capatul linkurilor : la bux.to refferer e aliosha666.

Urmare a inscrierii dvs. pe aceste situri, veti primi in conturile respective linkuri asemanatoare care vor avea in capatul lor username-ul dvs., cu ajutorul carora veti atrage la randul dvs. alti vizitatori “sub dvs”. Cand vreti sa atrageti alte persoane prin campanii de mail, prin inscrierea in situri cu anunturi, etc. trimiteti si linkul acela care se refera la dvs. Astfel, ei cand acceseaza acel link si se inscriu, situl bux.to si celelalte situri la care v-ati inscris iau in considerare faptul ca acel referral a fost gasit de dvs. si il indexeaza in contul dvs. Puteti vedea situatia referralilor in conturile dvs. de pe fiecare site la care ati aderat. De asemenea, in conturile dvs. aveti statistica refferalilor atrasi, suma la care ati ajuns si alte informatii. Tot in aceste conturi veti vizita reclamele si veti fi platit pentru asta.

Anonim spunea...

cum pot sa primesc bani prin alert pay? unde anume i primesc? de la bux.to de exemplu.

Anonim spunea...

Cel mai ushor mod de a face Bani $.Trebuie doar sa vizitezi cateva site-uri.Trebuie sa te inregistrezi aici http://bux.to/?r=eu14_91 . Pentru mai multe detalii despre cum trebuie sa procedezi intra aici http://keops1991.blogz.ro/Primul-blog-b1/Bine-ati-venit-Aici-este-o-modalitate-de-a-face-cel-putin-10-centi-in-5-min-b1-p1.htm nu ratatzi aceasta ocazie

Anonim spunea...

Vrei sa faci bani multi doar dandu-ti cu parerea despre alte site-uri? trebuie doar sa stii limba engleza. Intri aici http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=keops_danyel iti faci cont gratuit si incepi sa iti dai cu parerea despre site-uri. daca stii limba engleza este foarte usor sa utilizezi site-ul pentru ca ai acolo tot ce trebuie sa stii. se castiga pana la 6 dolari pe site. daca iti dai cu parerea despre 4 site-uri pe zi, castigi 24 dolari pe zi. in plus dupa ce te inscrii primesti 6 dolari bonus

Marrakesh spunea...

Am incercat si eu treaba asta cu "AWSurveys". NU E ADEVARATA!! Eu si prietenii mei am deschis conturi, dar nu am fost platiti. Aveam in cont $765... Ma intreb unde sunt :?

Michael spunea...

Unfortunately, we cannot offer the credit card feature for your country at this time. Please consider using alternative funding methods until the issue is resolved.

Asta e mesajul pe care il primesc cand vreau sa adaug ub card. Vreo sugestie?

Anonim spunea...

"Unfortunately, we cannot offer the credit card feature for your country at this time. Please consider using alternative funding methods until the issue is resolved"

Exact acelasi problema si la mine...nu pot sa adaug card...oare sa intamplat ceva ?

Lorena spunea...

Lucrez deja de ceva timp pe site-urile cu plata si am strans ceva bani. Daca vreti si voi sa castigati bani pe internet intrati pe http://alertpay.blogsite.ro/Primul-blog-b1/Banii-se-fac-si-de-acasa-b1-p2.htm

Succes!!!

Anonim spunea...

ducetziva oameni buni la lucru, fitzi serioshi, ca pe net nu va vetzi cishtiga piinea, cel putzin despre ce sa vb pe aici. Drept ca sunt alte modalitatzi de a face bani mult mai serios.

Mákófalva spunea...

E adevarat ca sant si siteuri pay to click care sant neseriosi si de la care nu vei vedea un ban niciodata
eu am icercat un site de asta si totus am primit bani castigati. Desi bani nu ajunge la acoperirea celtuielilor lunare(nici de de parte) e bun de un rasfat di cand in cand, sau daca nu intentionezi sa-i faci cash poti face shopping pe net cam atat din comentariul meu, va pot sugera un pay to click care se bazeaza pe seriozitate http://bux.to/?r=tranx daca aveti nelamuriri sau orice intrebare nu ezitati sa-mi scrieti la ad e-mail:ax_watson@yahoo.com .

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare in legatura cu alertpay.
De exemplu dupa ce strang o suma anume pe contul de alertpay daca dau sa extrag banii pe cardul meu,mi se va taxa acest lucru?
Multumesc.:)

Anonim spunea...

Salut !!! Am si eu o intrebare ! MAm inregistrat pe alerpay, apoi am facut uppload la documente si a trecut mai mult de 20 de zile si nimic nu se intimpla, imi scrie la fel " in 10 zile lucratoare vor fi controlate" ce sa fac ...???

Anonim spunea...

unde trebuie sa intru ca sa-mi activez cardul bancar?

Anonim spunea...

https://www.alertpay.com/?y72AGFBE6vaUz8QVLsuasw%3d%3d poti castiga bani facand un cont aici..gratis!!!

Anonim spunea...

https://www.alertpay.com/?y72AGFBE6vaUz8QVLsuasw%3d%3d

Anonim spunea...

cel mai bine ,daca aveti nelamuriri , esa ii contactati..va ajuta fara nici o problema

Anonim spunea...

Daca doresti sa faci bani fara sa
cumperi carti sau alte minunatii,
fati cont aici fara sa platesti:
http://richptc.com/index.php?ref=petcu_gn

nibo spunea...

Unde pot trimite cereri la AlertPay ca nu am gasit nici o adresa de email pe site

globalRazvy spunea...

buna . bux.to incepe sa dea rateuri . in sensul ca reclamele nu se incarca si merge cam rau situl . eu am cont pe neobux . frate cu bux.to . un site unde ai mai putine linkuri si poti folosii fanii facuti pt a cumpara referali sau a face upgrade la cont . o sa va las un link . si va rog mult sa deveniri referalii mei :)si de pe acest site se pot scoate banii cu alertpay ,iar suma minima e de $2 . Linkul meu este : http://www.neobux.com/?r=razvy3331992 Multumesc

rosazye spunea...

buna.acum doua saptamani am facut un transfer de bani spre alertpay,de pe site-ul 5dollarclick.com,unde am cont si pot sa scot bani.insa suma pe care am trimis-o nu a ajuns pe contul meu de pe alertpay.va rog frumos sa-mi spune-ti,ce se intampla?toata treaba asta e serioasa,sau e bataie de joc?poate alertpay,procesa primire de bani,de pe site-ul 5dollarclick.com,sau nu?pot sa va las si eu un link,unde puteti devenii referalii mei si puteti castiga bani,suma minima e de $1 si cea de primire e de $500.http://www.5dollarclick.com/?ref=rosazye.multumesc.

zambilik spunea...

am de primit bani de pe awsurvey dar am apucat sa dau redeem(retragere numerar)inainte sa imi fac cont pe alertpay.e posibil sa fi pierdut banii sau imi vor intra in cont in care alertpay_ul meu va fi verificat?ce imi puteti spune?.fac cinste cui ma lamureste

zambilik spunea...

in momentul in care*

zambilik spunea...

a primit cineva bani de pe conturile astea sau muncim degeaba?

Anonim spunea...

am transferat bani in alertpay dar nu stiu sa ii folosesc mai departe ma intereseaza un transfer catre neobux.cine ma poate ajuta cu treaba asta?trimiteti niste raspunsurii pe forum sau pe rebelu85ice@yahoo.com

Anonim spunea...

Intri pe neobux si cumperi referali si platesti din Alertpay. Sau fara sa cumperi referali dai "add funds" iti apar sageti cu multiplu de 5$ si de unde, nu te descurci IDY bacsi.travian

Anonim spunea...

Am si eu un cont pe Alertpay....am incasat niste bani si am facut cererea aceea de retragere(withdraw) adia sa mi transfere in contul meu de la Banca Transilvania si dupa aceea mi-ua trimis e-mail si au zis ca in maxim 5 zile lucratoare o sa primesc banii in contul de BT. Intram pe Alertpay sa verific si aparea la statusul de la withdraw "pending"...buuunnnn.....A treia zi adica azi statusul s-a schimbat in "completed" si am fost la banca sa verific dar nimic,nu a primit nimic in cont si intr-adevar nu am primit nici e-mail sa ma anunte ca am primit banii in cont....dar atunci de ce este statusul "completed"? V a rog ajutati-ma si pe mine sa stiu sunt sanse sa ridic banii sau nu :(

Anonim spunea...

buna ..ieri am dat transfer bani de pe AWSurveys pe alertpay desi nu aveam cont am bagat acolo e-mail si dupaia abia mi`am facut cont pe alert pay cu acelasi e-mail ...oare o sa primesc banii pe contul de la alertpay???ajutati`ma va rog!!!mersi:*

Anonim spunea...

buna am si eu o inrtebare legata de alertpay, nu pot sa imi ataasez contul bancar sau cardul imi da eroare ...la contul bancar imi da eroare numele bancii si la card zice ca ii invalid desi este visa...ma puteti ajuta careva :)?

Unknown spunea...

buna ziua! am si eu o ntrebare: in ce mod se pot ridica banii din acest sistem?

Anonim spunea...

haaaaaaa..ce tare e omu ala care zice"Ducetzuva oameni buni la lucru...fitzi seriosi ..bla bla"
Asa e obisnuit rominu nostru...sa puna mina p sapa ...in fine..un moto prea tare al americii..e "WORK SMART,NOT HARD"...sper sa lase sapa jos din mina ...si sa se apuce d engleza ;)...cunosc si io lume ..care face bani staind in fatza pc-ului acasa...200,...300 dolari p luna....o sa incerc si io ...bft la totzi

Anonim spunea...

Now I am ready to do my breakfast, later than having my breakfast coming again to read more news.


Feel free to surf to my web page :: Perfect Waist To Hip Ratio