sâmbătă, 15 martie 2008

Înregistrare AlertPay

Se pare că în ultima vreme tot mai mulți utilizatori au probleme cu înregistrarea la AlertPay. Așadar m-am hotărât să fac un scurt ghid care sper să va ajute. Dacă după parcurgerea ghidului mai aveți probleme, nu ezitați să lăsați un comentariu :)
Înregistrarea se realizează în 7 pași, pașii 8 si 9 sunt opționali.
1)
Alege din lista rulantă Romania și apoi apasă Get Started. Personal Starter este cel mai rentabil tip de cont, are o limită de 400 $ pe lună și 2000 $ pe an. Nu îți face griji, contul se poate upgrada și după aceea.
2)Completează datele tale personale. Ai grijă ca acestea să fie corecte, în special numele și prenume, pentru a nu avea probleme mai târziu la retragerea banilor.
3)Alege adresa de email, parola și întrebările de securitate. Atenție, adresa de email trebuie să fie una validă, trebuind să o confirmi puțin mai târziu. Adresa de email va fi și id-ul cu care te loghezi pe AlertPay, dar și modul prin care îți vei primi banii. Apoi alege întrebările de securitate și răspunde la ele, nu uita ce ai scris la răspunsuri pentru că îți vor fi necesare în caz că uiți parola. La final apasă Register!
4)Înregistrarea s-a terminat, dar mai ai de confirmat adresa de email.
5)Intră în căsuța de email și da click pe link-ul afișat în mesajul de la AlertPay.
6)Pentru confirmarea adresei de email scrie parola de la AlertPay aleasă la pasul 3).
7)Alege un PIN pentru tranzacții. De fiecare dată când vei trimite bani din cont trebuie să introduci acest PIN. El trebuie sa fie format din 4 până la 8 cifre.
Gata, ai terminat cu succes procesul de înregistrare în AlertPay. Succes la primitul banilor.

8)Dacă imediat după înregistrare statusul contului arată: Pending Account Verification trebuie sa urmezi procedura de verificare. Verificarea în mod normal este necesară numai la trimiterea banilor în e-gold, dar de data aceasta este obligatorie. Apasă link-ul Become Verified ca în imaginea de mai jos:
9)La Document Types selectează Photo ID și trimite o imagine scanată după carte de identitate, pașaport sau permis de conducere și apasă Next. Apoi repetă procesul selectând Proof of Adress si încarcă o imagine scanată a unei facturi sau a unui extras de cont.
Verificarea dă un plus de siguranță comercianților.
Dacă vreți să adăugați o bancă ve-ți avea nevoie de codul băncii și codul swift. Acestea le puteți găsi aici:
Lista codurilor băncilor din România

201 comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 201 din 201
Anonim spunea...

Thanks for а marvelous posting! І genuinely еnјoyed reading it,
уou coulԁ be a great аuthoг. I will remember to bookmаrk youг blog аnd will eventually come baсκ
sometime ѕоon. I want to encοurage сontinuе youг great
woгk, have а nice holiday wееkend!


My wеbsite; learn reiki
Feel free to visit my homepage ... acupuncture for sciatica

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 201 din 201   Mai noi› Cele mai noi»